VACATURE MEDEWERKER BEDIENING

Jouw taken: Verwelkomen van gasten met een glimlach en een warme, gastvrije houding. Opnemen van bestellingen met flair en aandacht voor de wensen van de

Jouw taken: Verwelkomen van gasten met een glimlach en een warme, gastvrije houding. Opnemen van bestellingen met flair en aandacht voor de wensen van de gasten. Serveren van culinaire hoogstandjes tijdens lunch en diner. Vakkundig inspelen op de dynamiek van een gezellige borrel. Op donderdag, vrijdag en zaterdag transformeren wij naar een bruisende club, waar jij als bedieningsmedewerker meedanst op de sfeer!

Wat bieden wij: Een afwisselende baan in een gloednieuwe horecazaak. Een gezellig team met passie voor gastvrijheid. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Een unieke werkomgeving waar lunch, diner en clubavonden samenkomen.

Wie zoeken wij: Jij hebt een passie voor horeca en gastvrijheid. Je bent flexibel en hebt geen moeite met wisselende werktijden. Ervaring in de bediening is een pré, maar enthousiasme en een positieve instelling zijn minstens zo belangrijk!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarin lunch, diner en clubavonden samenkomen? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons geweldige team! Stuur je CV en motivatie naar jobs@loulou-eindhoven onder vermelding van “Sollicitatie Medewerker Bediening – [Jouw Naam]”. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

solliciteren

Verstuur hier je sollicitatie of neem direct contact op via de mail:

jobs@louloueindhoven.nl
040 30 41 69 6

Je naam *
Je emailadres *
Je telefoonnummer *
WELKE VACATURE WIL JE OP SOLLICITEREN
JE ONDERBOUWING*
UPLOAD CV
Maximum file size: 1 GB

JOBS