Word jij onze culinaire kunstenaar in de keuken?
Ben jij een keukenprins of -prinses met passie voor smaak, creativiteit en een tikkeltje eigenwijsheid? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou! In het bruisende hart van Eindhoven opent binnenkort een gloednieuwe horecazaak die de zintuigen prikkelt tijdens lunch, diner én borrel. En op donderdag, vrijdag en zaterdag transformeren we tot dé place-to-be voor een gezellige clubavond!

Wat ga je doen? Als medewerker in onze keuken ben jij verantwoordelijk voor het bereiden van de meest verrukkelijke gerechten. Je werkt met hoogwaardige ingrediënten en krijgt de vrijheid om jouw culinaire creativiteit de vrije loop te laten. Onze gerechten worden op een unieke en eigenwijze manier gepresenteerd, waardoor elke maaltijd een waar kunstwerk op het bord wordt.

Wat maakt ons uniek?
• Een dynamische omgeving met een diverse menukaart voor lunch, diner en borrel.
• Creativiteit staat voorop, zowel in de keuken als op het bord.

Wie zoeken wij? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker in de keuken, met:
• Passie voor koken en oog voor detail.
• Creativiteit om gerechten op een unieke manier te presenteren.
• Teamspirit en flexibiliteit, want bij ons is geen dag hetzelfde.
• Ervaring in de horeca is een pré, maar enthousiasme en leergierigheid zijn net zo belangrijk!

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe culinaire uitdaging? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren!
Stuur jouw CV en motivatiebrief naar jobs@loulou-eindhoven.nl en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons gezellige team!
Ontdek de smaakvolle reis die op je wacht in het bruisende Eindhoven!